Even voorstellen

Estrella Rosa is ontstaan vanuit mijn droom.

Ik ben Claudie Peels en ben al sinds heel jong dol op lingerie. Op zesjarige leeftijd zei ik zelfs al tegen mijn moeder dat ik later een eigen lingeriewinkel wilde.
Ik heb de opleiding modemaatkleding specialist gevolgd en heb daarvoor stage gelopen bij een lingeriespecialist. Die tijd was een duidelijke bevestiging dat daar mijn passie ligt. Mijn toekomstdroom was geboren. Om me verder te bekwamen heb ik nog een opleiding lingerie ontwerpen gevolgd en mijn familie en vrienden voorzien van lingerie en badkleding.
Nu is het dus tijd om aan mijn grote droom te gaan werken: “Iedereen laten genieten van mooie lingerie: of je nu een perfect figuur hebt, een bijzondere maat of na bijvoorbeeld een borstoperatie”. Iedere vrouw ongeacht maat/figuur is het waard om mooie lingerie te dragen. Iedere vrouw mag trots zijn op haarzelf.
Vandaar dat ik ook bij het zoeken naar een passende naam voor mijn bedrijf uitkwam bij Estrella Rosa: Spaans voor roze ster. Ster omdat iedere vrouw hoort te stralen en ik denk dat we wat dat betreft veel kunnen leren van de Spaanse vrouw. Ongeacht haar figuur zal ze altijd met trots mooie kleding dragen. En dat is nu net het gevoel dat ik je graag wil geven met mijn lingerie en badkleding. Je bent het waard!